Bemutatkozás - Debreceni könyvelés, adótanácsadás

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szinjeiné Bencze Ildikó

Közgazdász, mérlegképes könyvelő
AdótanácsadóA könyvelőiroda azzal a céllal jött létre, hogy a Debrecenben és környékén működő kis- és közepes vállalkozások részére komplex könyvviteli szolgáltatást nyújtson.

Családi vállalkozás keretében vállaljuk cége teljes körű könyvelését, bér- és munkaügyi feladatainak ellátását, egyéni vállalkozás alapítását, szabályzatkészítést, magánszemélyek SZJA bevallásának elkészítését...

Könyvelői munkánk során arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink problémáit, együtt gondolkozzunk a céggel és közösen találjuk meg a problémáik megoldásához vezető utat. Közérthető nyelven megfogalmazott válaszokat adunk, mellőzve a könyvelők által előszeretettel használt, érthetetlen szakszavakat.
Tevékenységünk fontos jellemzője a közvetlenség, rugalmasság, a folyamatos kapcsolattartás, valamint a megbízhatóság.

Tudásunkat és ügyfeleink igényeivel kapcsolatos ismereteinket a mérlegképes könyvelők számára kötelezően előírt továbbképzéseken kívül is folyamatosan fejlesztjük, ennek eredményeképpen a szolgáltatásainkat szakszerű adótanácsadással is bővítettük.
A törvények változásait naprakészen követjük, hogy minden esetben, az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, a lehető legpontosabb tájékoztatást adjuk a cégükkel kapcsolatos teendőkről.

Minden ügyfelünkkel szerződést kötünk a könyvvezetésről és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, így mindkét fél számára előre meghatározott keretek között folyhat a közös munka. Célunk, hogy ügyfeleinkkel bizalmi légkör alakuljon ki, ami nélkülözhetetlen a hosszú távú együttműködéshez.
Kérem nézze át szolgáltatásainkat, és kérjen személyre szabott árajánlatot. Reméljük, hogy Önt is hamarosan könyvelőirodánk elégedett ügyfelei körében üdvözölhetjük.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz